Kop van Noord-Holland

Bibliotheken donderdag weer open

Kop van Noord-Holland – De bibliotheken in de Kop van Noord-Holland zijn vanaf donderdag 20 mei weer open. De medewerkers van KopGroep Bibliotheken zijn daar blij mee, want de bibliotheken zijn vijf maanden dicht geweest. Tijdens de sluiting is er een afhaalservice opgezet, waarbij klanten op een veilige manier hun gereserveerde boeken konden ophalen. Zelf lekker snuffelen tussen de boeken heeft natuurlijk de voorkeur.

Wel is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de geldende coronamaatregelen. Zo geldt een maximumaantal bezoekers per bibliotheek en om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt nemen bezoekers een winkelmandje mee. Ook wordt iedereen dringend verzocht een mondkapje te dragen in de bibliotheek. De medewerkers dragen zelf ook mondkapjes.

Daarnaast gelden de algemene richtlijnen: handen desinfecteren bij de entree, minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar en thuis blijven bij klachten. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button