De Helderse Vallei gedeeltelijk open

Den Helder – Door de landelijke versoepelingen van de coronamaatregelen met ingang van 19 mei 2021 mag ook De Helderse Vallei de poorten weer openen voor publiek. Vanaf woensdag 19 mei 2021 zijn de stadsboerderij, de buitentoiletten en het terrein weer geopend. Het duurzaamheidscentrum blijft nog gesloten.

Bezoekers dienen zich bij aankomst bij de poort te registeren en een gezondheidscheck te doen. Een bezoek is mogelijk van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) zijn de stadsboerderij en het terrein geopend.

Op het terrein en bij de stadsboerderij is met behulp van pijlen en borden aangegeven welke regels er gelden. Gedeeltelijk is er eenrichtingsverkeer op het terrein van kracht, zodat bezoekers elkaar de benodigde ruimte kunnen geven. Indien het te druk is op het terrein, wordt dit aangegeven met een ‘rood stoplicht‘ bij de poort. Bezoekers wordt dan verzocht om later terug te komen.

Geen activiteiten
Er zullen in de komende periode nog geen activiteiten op en rond het terrein georganiseerd worden. De Helderse Vallei is verheugd om weer bezoekers te mogen verwelkomen en hoopt op begrip voor en naleving van de genomen maatregelen, zodat een veilig bezoek mogelijk is. Alle informatie over een bezoek is te vinden op www.deheldersevallei.nl/nieuws.

Exit mobile version