Overige

Opvoedcafé over strubbelingen binnen samengesteld gezin

Online – Hoe zorg je ervoor dat overleggen met elkaar na een scheiding leuk en gezellig blijft? Daar gaat het dinsdagavond 25 mei over in het online Opvoedcafé. Een laagdrempelige en informele bijeenkomst die verzorgd wordt door de gezinstherapeuten Gideon de Haan en Marina van der Wal.

De twee begeleiden veel ouders, die tegen de strubbelingen van een samengesteld gezin oplopen. Het vormen van een stiefgezin is voor veel ouders lastiger dan ze in eerste instantie dachten. Je bent verliefd, hebt de man of vrouw van je leven gevonden. Dan moet het samen een gezin vormen toch ook wel lukken? De cijfers over het sneuvelen van samengestelde gezinnen laten zien dat het in de praktijk toch nét iets lastiger is. Tijdens het Opvoedcafé ontdekken deelnemers dat ze niet de enige zijn met vragen.

Het thema van 25 mei is: “Verschillend denken over opvoeden heeft pluspunten”. Meedoen is gratis, inschrijven is noodzakelijk voor het mailen van de inlogcode. Aanmelden kan via kopgroepbibliotheken.nl of heldersopvoeden.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button