Schagen

Werkzaamheden aan de Sint Maartensvlotbrug

Adverentie

Sint Maartensvlotbrug – De provincie start met werkzaamheden aan de Sint Maartensvlotbrug in gemeente Schagen. Het gaat onder meer om schilderwerk. Vanwege de werkzaamheden is de brug van 25 mei vanaf 07:00 uur tot en met 8 juni 20:00 uur afgesloten. Het verkeer volgt een omleidingsroute. Zie de route op deze kaart.

Diverse stalen onderdelen van de brug krijgen een nieuwe laag verf en er wordt mechanisch- en elektrisch onderhoud uitgevoerd zodat de brug goed blijft werken. In november vorig jaar was er ook onderhoud aan de vlotbrug, maar schilderen was toen niet mogelijk vanwege de winterse temperaturen. Aannemer WaakSaam voert het werk uit.

Het verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug. Voor (brom)fietsers en voetgangers vaart tijdens de werkzaamheden een pontje vanaf de noodsteigers. De vaartijden zijn:
Maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag van 06:30 uur tot 22:30 uur
Zondag van 09:00 uur tot 21:00 uur

Coronamaatregelen
WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM en verzoekt iedereen om bij de Sint Maartensvlotbrug en de tijdelijke veerpont de coronamaatregelen op te volgen en op de veerpont een mondkapje te dragen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button