Uitgaan

Theo, Youp, Ilse, Mart, Igone en zelfs Candy naar De Kampanje

Adverentie

Den Helder – Theo Maassen, Youp van ’t Hek, Ilse DeLange, Mart Hoogkamer, Igone de Jongh en zelfs Candy Dulfer… Ze komen allemaal in de Kampanje tijdens het nieuwe theaterseizoen. Op vrijdag 3 juni start om 10.00 uur de kaartverkoop via de website van het theater (www.kampanje.nl).

Kim Smit, programmeur van de Kampanje: “Ik ben weer trots op het nieuwe programma. We hebben mooie grote namen in de diverse genres waarmee je voor de dag kunt komen. Na de corona-periode moesten mensen echt wennen dat een theaterbezoek ook weer mogelijk was, maar bezoekers zijn achteraf zo blij om weer in die prachtige zaal te zitten en live te kunnen genieten. Het in het echt meemaken is zoveel mooier dan vanachter een scherm.”

“De laatste voorstelling van Youp van ’t Hek, daar ben ik zelf benieuwd naar. Maar ook naar Theo Maassen, die ik op het laatste moment nog aan het programma kon toevoegen. Vorig seizoen was prima ballerina Igone de Jongh voor het eerst in de Kampanje. Dat was zo magisch dat haar tweede dansvoorstelling ook niet mocht ontbreken. Naast alle bekende namen, kijk ik ook uit naar de kleinere voorstellingen met de minder bekende artiesten. Dat kunnen jonge talenten zijn die nog vlieguren moeten maken, zoals Kim Schuddeboom, Remy Evers of Milène van der Smissen, maar ook producties van nieuwe veelbelovende producenten als de kleinere musicals ‘Before After’ en ‘Checkpoint Charlie’, met muziek van Stef Bos en de solovoorstelling met Soy Kroon ‘Nu ik je zie’, gebaseerd op het boek dat Merlijn Kamerling schreef. Vaak zijn dat de parels in de programmering die je verrassen. Wie wil dat nou niet?”.

Het nieuwe theaterprogramma is te bekijken op de website van de Kampanje en vanaf 3 juni zijn kaarten te reserveren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button