Den Helder

Veilig de zomer in met de Reddingsbrigade

Den Helder – De zomer staat weer voor de deur en wat is er dan fijner dan met de boot het water op? Een stukje varen op een mooie zomerdag is heerlijk ontspannend, maar wat te doen staat als er iets fout gaat?

Om veilig de zomer tegemoet te gaan organiseert Reddingsbrigade Den Helder een workshop ‘vaar veilig de zomer in’, zodat recreatieschippers en hun passagiers weten wat hen te doen staat als er iets onvoorziens gebeurt op het water. Zo wordt aandacht besteed aan het binnenhalen van een drenkeling en het voorkomen en bestrijden van een brand aan boord.

De workshop wordt gegeven in het Rode Kruis-gebouw aan de Bankastraat, op dinsdag 7 juni 2022 om 19:30 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 15.- en komt volledig ten gunste aan de Reddingsbrigade, waardoor zij hun werk vrijwillig kunnen blijven uitoefenen.

Aanmelden kan via info@reddingsbrigadedenhelder.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button