Uitgaan

Diggy Dex, Sjaak en UK Queen komen 27 en 28 mei naar Breezand

Breezand – In aanloop naar het Pinksterweekend wordt de ZAP-Hal in Breezand weer omgetoverd tot festivalterrein. Van een indrukwekkende entree, gezellig terras met foodtrucks, cocktail- en speciaalbier bar tot een fantastisch podium met professioneel lichtplan. Op zaterdag 27 en zondag 28 mei barst het feest los met een mix van bekende artiesten en lokaal talent. In de line-up van dit jaar staan onder anderen Diggy Dex met band, UKQueen, Big2 en Sjaak.

Na de fusie met Polder Events werd het Polders Music Festival afgelopen jaar voor het eerst georganiseerd in de ZAP-Hal. Met als resultaat een uitverkocht weekend met uitbundige festivalgangers. De nominatie voor de Cultuurprijs Hollands-Kroon is een mooie waardering voor het harde werk van de vele vrijwilligers, die de kern van dit festival vormen. Dit jaar wil de organisatie er een nog groter succes van maken. Zo is er met de komst van Noa’s Foodtruck, Indo Street & Soulfood en Thijs Snackpaleis een bredere keuze uit foodtrucks. Naast de speciaalbierbar en shotjesbar is er voor het eerst een cocktailbar. Ook zijn er veranderingen in de indeling van het terrein.

De line-up kent lokaal, nationaal en zelfs internationaal bekende artiesten. De zaterdag begint met een 80’s/90’s/00’s show. De groep Totally Spice brengt die avond een ode aan de Spice Girls en artiesten als Sjaak, Big2 en Chris Deluxe laten de dansvloer losgaan. UK Queen, een Queen Tribute band uit Engeland, steekt voor de PMF zondag speciaal de zee over om in Breezand een groot feest neer te zetten. Diggy Dex met zijn band en Mental Theo, jeugdlegende voor velen, treden die zondag ook op. De Feestploeg, Sennro, Vaart en Play Again zijn de local heroes van de komende editie.

Laatste kaartverkoop
Op zaterdag is de toegang vanaf 16 jaar. Op zondag zet de organisatie, net als de vorige editie, weer in op een echte familiedag. De toegang is dan voor alle leeftijden en voor kinderen tot en met elf jaar gratis. De lokale dansvereniging Breedanz opent die middag het podium met hun danskunsten. Ook is er voldoende vermaak voor de jonge feestgangers met een springkussen, spelletjes, poffertjeskraam en limonadekoe. Het volume wordt uiteraard op de bezoekers aangepast. Jong en ouder kunnen dus gezellig samen op stap. Afgelopen jaar was het evenement twee dagen uitverkocht. De laatste kaarten voor deze editie zijn nog te koop via www.poldersmusicfestival.nl.

Openingstijden
Zaterdag 27 mei: 20.00 uur tot 02.00 uur (muziek tot 01.00 uur)
Zondag 28 mei: 14.30 uur tot 01.00 uur (muziek tot 00.00 uur)

Ticketprijzen in de voorverkoop
Zaterdag: 20 euro
Zondag: 25 euro (kinderen t/m 11 jaar gratis entree)
Passe-partout voor zaterdag en zondag: 35 euro

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button