Uitgaan

Genoeg te beleven in juni bij de Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Vallei heeft haar activiteitenflyer weer bekend gemaakt. Zo kunnen er de hele maand juni nog stekjes geruild worden in het bezoekerscentrum en op het terras en laten de verzorgers weer zien hoe de dieren naar bed gaan.

De nieuwe ‘Wilde Dieren Expeditie’ wordt op 14 juni geopend. Hier kan ontdekt worden met welke dieren er in Den Helder samengeleefd wordt. De wandeling door Mariëndal kan ook niet ontbreken en vindt plaats op zondag 16 juni.

Liefhebbers van bijen kunnen terecht bij de Bijendag. Tijdens deze dag demonstreren leden van Bijenvereniging Noord-Holland Noord namelijk het werk van een imker. In het Bosatelier wordt kennis gemaakt met de wereld van de bij en wordt er laten zien op welke planten ze in de tuin of het balkon afkomen. Het is kortom weer een maand vol activiteiten voor jong en oud.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button