Hollands Kroon

Alternatieve duckrace was een groot succes!

Adverentie

Hollands Kroon – De alternatieve duckrace verliep vlekkeloos. Er was de hele dag prachtig weer, ook tijdens het opbouwen. Uiteindelijk 1000 eendjes, het maximale aantal, verkocht. Er waren 500 kermiseendjes, dus ze hebben twee trekkingen gedaan en de prijzen verdeeld door middel van lootjes trekken. De fiets ging er in de eerste ronde al uit.

Hij werd gewonnen door één van de dames uit roeiteam De Bonkte Hongd, die deed de eendjes administratie. Ze gaf aan laat iemand anders hem maar winnen. Het Tweede eendje dat gevist werd voor de fiets werd gewonnen door de moeder van de oprichter. Daarom hebben is er nóg een derde keer gevist en uiteindelijk won Giulnara Davydkina de fiets. Er waren nog veel meer mooie prijzen om te winnen, een totaal van negenenzestig. Waaronder een bon van Tutto woonstijl € 100,- verschillende bonnen tot en met €50, een massage, duobehandeling, overnachting, heerlijke pakketten, wadlopen en garnalen vissen, Wieringer artikelen én tuingereedschap.

Er waren twee fotografen, Tim met zijn drone, Roeiteam De Bonkte Hongd voor ondersteuning, DJ Bass voor gezellige muziek en drie dames (faylinn, Chayenne en Jara) die hielpen met vissen. Alles was live op zowel Facebook als Instagram en dat verliep ook goed. Alles is nog terug te kijken op de pagina’s van Duckrace Wieringen. De uitslag, sponsoren en prijzen zijn ook terug te lezen op de Facebook pagina.

De prijzen zijn tot zaterdag 27 juni op te halen bij Sstyle Beenmode in de Hoofdstraat op Hippolytushoef. Wat er niet opgehaald wordt voor volgend jaar weer gebruikt. Volgend jaar hopen ze op weer een succes volle duckrace zoals van ouds.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button