112

Autobrand, politie doet oproep Burgernet

Den Helder – Net voor middernacht heeft woensdagavond een autobrand plaatsgevonden op een parkeerplaats aan de Vlamingstraat. Vlammen hebben gewoed onder de motorkap en bij de vooras. Het korps Marinebrandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Omstanders zijn ondervraagd door politie en marechaussee, wat heeft geleid tot een omschrijving van een mogelijke dader. De politie heeft een burgernetbericht laten uitgaan waarin gevraagd werd uit te kijken naar een man, slank 1.75 tot 1.80 meter lang, zwarte trui met witte balk, zwarte joggingbroek, zwarte schoenen met wit accent.

De parkeerplaats is een plaats delict geworden en met linten afgezet. Bij het voertuig zijn spullen achtergelaten die zouden kunnen wijzen op brandstichting.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button