Hollands Kroon

Hollands Kroonse Uitdaging maakt ook Bucephalus blij

Adverentie

Hollands Kroon – Bij paardensportvereniging Bucephalus in Barsingerhorn gebeurt veel. Naast het beoefenen van de paardensport herbergen zij ook de computerclub, ouderengym en jongerenorganisatie KABOEM. Tevens delen zij de locatie met Stichting Dupla, een organisatie die paardrijden en ontspanning aan gehandicapten biedt. De planning was dat voor de zomervakantie ook de biljartvereniging weer terug kon keren in Barsingerhorn door bij hen in te trekken. Helaas hebben ook zij half maart de accommodatie moeten sluiten vanwege de corona-maatregelen.

Sinds eind april hebben zij voor een deel van de leden een deel van de accommodatie weer kunnen openen. Er kan individueel getraind worden in één van de rijhallen. Op het moment van schrijven is het plan van aanpak ingediend bij de gemeente om bij goedkeuring van dit plan de overige verenigingsactiviteiten weer beetje bij beetje op te starten. Dit natuurlijk binnen de geldende richtlijnen.

Hiervoor deed de vereniging een aanvraag voor een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund. Om hiermee de te maken kosten en misgelopen inkomsten enigszins te dekken. De aanvraag werd toegekend. Op bijgaande foto ziet u de symbolische uitreiking van de cheque. Links staat Anneke Bartelsman, penningmeester van PSV Bucephalus en rechts Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button