Hollands Kroon

Vergeet niet om mee te denken over de nieuwe woonvisie

Hollands Kroon – Appartementen voor senioren, alleen nieuwbouw in de hoofdkernen of toch vooral vrijstaande villa’s? De gemeente Hollands Kroon vraagt inwoners mee te denken met de woonvisie, tot vrijdag 26 juni is het mogelijk te reageren.

Wonen is voor iedereen belangrijk in de gemeente, zowel nu maar ook in de toekomst. In een woonvisie worden keuzes gemaakt wat er gaat gebeuren op het gebied van wonen. Dit heeft ook invloed op de inwoners. Verschillende rapportages zijn door de gemeente gebruikt om te bepalen waar in Hollands Kroon behoefte aan is, maar misschien dat anderen hier andere gedachten over hebben. De gemeente roept inwoners vanaf maandag 18 mei op te reageren op verschillende thema’s in de woonvisie. Reageren kan via het digitale platform www.denkmee.hollandskroon.nl en is mogelijk tot vrijdag 26 juni.

Benieuwd waarom de gemeente de woonvisie gaat vernieuwen en waarom inwoners en organisaties worden gevraagd mee te denken? Lees dan hier het nieuwbericht terug over de aankondiging van het participatietraject voor de woonvisie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button