Hollands Kroon

Vergeet niet om mee te denken over de nieuwe woonvisie

Hollands Kroon – Appartementen voor senioren, alleen nieuwbouw in de hoofdkernen of toch vooral vrijstaande villa’s? De gemeente Hollands Kroon vraagt inwoners mee te denken met de woonvisie, tot vrijdag 26 juni is het mogelijk te reageren.

Wonen is voor iedereen belangrijk in de gemeente, zowel nu maar ook in de toekomst. In een woonvisie worden keuzes gemaakt wat er gaat gebeuren op het gebied van wonen. Dit heeft ook invloed op de inwoners. Verschillende rapportages zijn door de gemeente gebruikt om te bepalen waar in Hollands Kroon behoefte aan is, maar misschien dat anderen hier andere gedachten over hebben. De gemeente roept inwoners vanaf maandag 18 mei op te reageren op verschillende thema’s in de woonvisie. Reageren kan via het digitale platform www.denkmee.hollandskroon.nl en is mogelijk tot vrijdag 26 juni.

Benieuwd waarom de gemeente de woonvisie gaat vernieuwen en waarom inwoners en organisaties worden gevraagd mee te denken? Lees dan hier het nieuwbericht terug over de aankondiging van het participatietraject voor de woonvisie.

Trefwoorden
Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close