Den Helder

Julianapop staat weer voor de deur

Julianadorp – Op de zaterdag voor Vaderdag is het zoals elk jaar een feestje in Julianadorp. Om de trouwe bezoekers, alle vrijwilligers, sponsors en eenieder die het festival een warm hart toedraagt te bedanken en toch dat fijne Julianapopgevoel mee te geven, besloot de organisatie een digitaal festival op poten te zetten.

Hoewel Julianapop 2021 dus in een online jasje is gegoten, is het feest er zeker niet minder om. Op 19 juni kan iedereen vanaf 18:00 uur gratis de Julianapop livestream meemaken via www.julianapop.nl/bijjethuis. Hiervoor hoeft niets geïnstalleerd te worden.

Studio
Speciaal voor de gelegenheid is er in samenwerking met Jongerenwerk Den Helder, onderdeel van MEE & de Wering, een heuse Julianapopstudio gecreëerd. Vanuit deze studio knalt JPOP NONSTOP de nodige beats en confetti door de speakers, terwijl Sesam en Johnny & The Gangsters of Love een feestje bouwen op het festivalterrein.

Via de app Zoom kunnen kijkers live in de studio komen en maken zij deel uit van de livestream. De Zoom link is te vinden op de website van Julianapop. Naast dat het gewoon heel gezellig is het feestje met mede Dorpers te vieren en even online te proosten in plaats van op het veld, maken deelnemers via deze weg ook kans op toffe prijzen zoals de eerste kaartjes voor 2022.

Festival buckets
Om het ultieme J’pop gevoel thuis te creëren, werden er sinds 17 mei gelimiteerde Julianapop festival buckets verkocht. Deze zijn inmiddels helemaal uitverkocht, maar wel zijn er nog officiële Julianapop vlaggen te verkrijgen bij Bikestore Julianadorp. Het gaat over de laatste 20 stuks en het is inmiddels een waar collectors item geworden.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button