Den HelderJeugd

Speelotheek ’t Stokpaardje opent dependance in Eben Häezerschool

Den Helder – Een feestelijke dag voor de Eben Häezerschool komende woensdag 23 juni. Dan opent Speelotheek ’t Stokpaardje een dependance. Bij de Speelotheek kunnen kinderen voor een bepaalde termijn speelgoed lenen.

Door het uitlenen van verschillend spelmateriaal, draagt de Eben Häezerschool bij aan de motorieke en cognitieve ontwikkeling van de eigen leerlingen. Dit nieuwe initiatief wordt feestelijk geopend door leden van basketbalvereniging Suns. Op het schoolplein staat een ijscokar om alle leerlingen van de school te verrassen met een heerlijk ijsje. De opening vindt plaats om 11.30 uur.

De Speelotheek heeft een groot aanbod aan speelgoed. Dit kan variëren van speelgoed voor buiten tot bordspellen en instrumenten. Er speelgoed voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind zoals de taal-, motorische, verstandelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Leerlingen van de scholen die onder het schoolbestuur Kopwerk vallen, kunnen gratis lid worden. Kopwerk schenkt zijn leerlingen de kosten van het abonnement. Op dit moment is de Speelotheek alleen nog open voor kinderen van de Eben Häezerschool en de peuterspeelzaal. In het nieuwe schooljaar hopen de school en Speelotheek uit te breiden.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

Back to top button