Den HelderJeugd

3D-Straattekenfestival voor kinderen op koopzondag Helderse binnenstad

Den Helder – Tijdens de koopzondag in de Helderse binnenstad (op 26 juni) is er voor de kinderen het 3D-straattekenfestival, waarbij ze met gratis krijt de mooiste tekeningen mogen maken op de aangewezen plaatsen. Elk jaar weer een succes. Voor deze wedstrijd zijn drie categorieën gemaakt: kinderen t/m 6 jaar – t/m 9 jaar en t/m 12 jaar.

De hoofdprijs is voor de kinderen tot en met zes jaar een kinderstep, tot en met 9 jaar een skatebord en tot en met 12 jaar een paar sportschoenen ter waarde van € 100,00. De kinderen dienen zelfstandig een mooie tekening te maken, waarbij de ouders alleen aanwijzingen mogen geven en hier en daar wat begeleiden, maar niet mee mogen tekenen. Doen ze dat wel, diskwalificeren zij daarmee de kinderen.

De tekenwedstrijd duurt van 12:00 tot 15:30 uur en om 16:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Voor de eerste zestig deelnemers is gratis stoepkrijt beschikbaar. Aanmelden om mee te doen en het ophalen van de krijtjes kan bij de kraam naast Petit Romée, aan de Keizerstraat 71.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button