Schagen

Junior Vince Konijn Nederlands Kampioen leliekeuren

’t Zand – Afgelopen woensdag vond de laatste keuring plaats in BolleNoord in ‘t Zand. De prijzen zijn donderdag 16 juni uitgereikt door Jeroen van het Kaar vanuit het bestuur.

Karel Kesteloo en Luke Pennings zijn Nederlands Kampioen Leliekeuren bij het topklassement geworden, met hetzelfde aantal strafpunten. De tweede en derde prijs zijn behaald door Roy Spitters en Shirley Kesteloo. De prijswinnaar bij de dames is Marion van Woesik. De prijswinnaars van de heren zijn: Jur Veldman op de eerste plaats. Tweede en derde zijn geworden Ruud Sneekes en Teun Burger. De prijswinnaar bij de junioren is op de eerste plaats Vince Konijn, met het laagste aantal strafpunten van iedereen.

De lelies van de keuringen zijn ingezonden door Gebr. Vletter en den Haan, Royal van Zanten, De Jong Lelies, World Breeding, Zabo Plant en Rose Lily. Er waren gemiddeld 90 deelnemers per keer. De laatste avond is feestelijke afgesloten met een hapje en een drankje. Mondial NK Leliekeuren bedankt haar sponsoren, de deelnemers, inzenders van de lelies en speciale woord van dank naar de jury.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button