Uitgaan

Muziekvereniging Wieringerwaard op tournee door Hollands Kroon

Adverentie

Hollands Kroon – Muziekvereniging Wieringerwaard is bezig met een ware tournee door Hollands Kroon. Vrijdag 16 juni stond de groep op het Sluisplein in Anna Paulowna, waar heel wat winkelend publiek en omwonenden nieuwsgierig kwamen luisteren. Na afloop waren er veel enthousiaste reacties: “ik wist niet dat jullie zó goed waren”.

Het orkest zal binnenkort op nog twee verschillende locaties in de gemeente Hollands Kroon haar gevarieerde programma laten horen. Met bekende klanken uit films, liedjes en musicals. Een paar voorbeelden: de filmmuziek van Pirates of the Caribbean, een medley van de bekende band Rondé en Songs of the Wizz. Maar ook fanfarestukken en lichte, vlotte werken.

Een zomers programma met voor ieder wat wils dus. Op vrijdagavond 30 juni zal het orkest afreizen naar Hippolytushoef om daar op de parkeerplaats bij de Smulhoek vanaf 19.30 uur een mooi buitenconcert te geven. Op vrijdagavond 7 juli staan de musici op het Ceresplein in Breezand, ook daar vanaf 19.30 uur.

Neem een lekkere stoel, een hapje en een drankje mee en geniet gratis van wat Muziekvereniging Wieringerwaard ten gehore brengt.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button