Den Helder

Reparaties en nieuw asfalt voor Oostoeverweg

Advertentie:

Den Helder – De Oostoeverweg in Den Helder gaat eind deze maand een weekend lang op slot. Dat is nodig in verband met reparaties aan het wegdek. Op sommige plekken zijn flinke beschadigingen en hier wordt nieuw asfalt gelegd.

Het herstellen van schades begint maandag 24 juni en duurt de gehele week, tot en met vrijdag 28 juni. Elke dag tussen 07.00 en 17.00 uur wordt aan de weg gewerkt, maar deze is dan nog wel ‘gewoon’ toegankelijk voor verkeer. Speciale maatregelen en verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer langs de werkvakken te begeleiden.

Stap 2 betekent afsluiting van de weg, gedurende het weekend. De afsluiting begint vrijdag 28 juni om 20.00 uur en duurt tot maandagochtend 1 juli, 05.00 uur. Tijdens deze uren wordt nieuw asfalt geplaatst en is de weg alleen voor nood- en hulpdiensten toegankelijk. Hoe voorspoedig de werkzaamheden verlopen is afhankelijk van het weer. Mocht het slecht weer zijn, dan is het nog mogelijk dat het werk wordt uitgesteld of langer duurt. Ondernemers in het gebied zijn per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button