Sport

Vier VZV-speelsters vertegenwoordigen Nederland op WK beachhandbal

Advertentie:

China/’t Veld – Vier speelsters van VZV zijn vertegenwoordigd in de WK-selectie van de Nederlandse beachhandbalploeg. Van 18 tot 24 juni strijden zij in het Chinese Pingtan voor het eremetaal.

Lisanne Bakker, Anna Buter, Josien van den Hoek en Meike Kruijer zijn de afgevaardigde VZV-speelsters in Oranje. Zij openen hun WK op dinsdag 18 juni om 09:50 uur Nederlandse tijd met een wedstrijd tegen Denemarken. Verder wachten in de groepsfase op 19 juni nog ontmoetingen met de Verenigde Staten (04:20 uur) en Noorwegen (11:30 uur). De top drie uit de poule stoomt door in het toernooi.

De wedstrijden van het WK beachhandbal zijn live te volgen op Viaplay. De streamingdienst zendt daarnaast alle duels van het wereldkampioenschap U20 indoor uit, waarop Jong Oranje actief is. In dat team zit VZV-speelster Lisa Hölscher. Zij speelt met Oranje op woensdag 19 juni om 13:30 uur tegen Iran.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button