Den Helder

Gemeente langer verbonden aan Helderse Uitdaging

Adverentie

De afgelopen maanden heeft de Helderse Uitdaging flinke stappen gemaakt. Ze maken de ene na de andere match en veel ondernemers hebben zich aangesloten als vriend, partner of sponsor. Maatschappelijke organisaties weten de weg naar de Helderse Uitdaging steeds beter te vinden. Dat ziet ook de gemeente en daarom maakte wethouder Pieter Kos bekend dat zij de komende drie jaar founder blijven.

Pieter Kos: “De Helderse Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de gemeentegrenzen. Het hogere doel is bijdragen aan een welvarender stad. In het eerste half jaar is er al een maatschappelijke waarde van bijna € 90.000, -gerealiseerd. Dat is een teken dat de Helderse Uitdaging een behoefte vervult van zowel maatschappelijke organisaties als ondernemers.”

Karin van Harteveld is voorzitter van Stichting de Helderse Uitdaging en ontzettend trots: “Er zijn in het afgelopen half jaar mooie nieuwe verbindingen, samenwerkingen en matches tot stand gebracht. Hier heeft onze manager Cyril Kraak een grote rol in gespeeld, maar ook de matchgroep en mijn mede bestuursleden hebben hard gewerkt. Mooi dat we nu al resultaat boeken. En we zijn natuurlijk enorm blij met de ondersteuning van de gemeente hierin. Betrokkenheid maakt Den Helder zoveel mooier.”

“Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten en bedrijven die later instappen omdat ze de kracht van de Uitdaging voor de lokale samenleving belangrijk vinden”, vertelt Cyril Kraak, manager van de Helderse Uitdaging. “Een bedrijf is vanaf een bijdrage van 5.000 euro per jaar ‘founder’.”

Meer informatie over de Helderse Uitdaging op www.helderseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button