Den Helder

Wmo hulpmiddelen leverancier wordt Welzorg Nederland

Adverentie

De gunning van de opdracht voor het leveren en onderhouden van Wmo Hulpmiddelen is donderdag definitief geworden. Er zijn geen bezwaren ontvangen. Daarmee wordt het definitief dat gemeenten Den Helder, Schagen, Texel en Incluzio Hollands Kroon B.V. overgaan tot ondertekening van de nieuwe raamovereenkomst met Welzorg Nederland. Het gaat om het leveren en onderhouden van onder meer rolstoelen, scootmobielen, driewielfietsen en tilliften.

Welzorg Nederland neemt per 1 oktober 2019 het uitstaande park aan hulpmiddelen over van de huidige leverancier Hulpmiddelencentrum. Tot die tijd blijft Hulpmiddelencentrum het aanspreekpunt voor levering van hulpmiddelen en het onderhoud daarvan.

Inwoners met een hulpmiddel ontvangen vóór 1 oktober een brief, waarin zij nader geïnformeerd worden over de overgang naar de nieuwe leverancier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button