112Video

Man valt vijf meter van steiger (video)

Advertentie:

Den Helder – De hulpdiensten van Den Helder werden zondagochtend 18 juli rond 11:20 uur met spoed opgeroepen voor een incident in de Koekoekstraat. Twee ambulances, twee politieauto’s, twee auto’s van de marechaussee en een traumahelikopter uit Amsterdam rukten met spoed uit naar de melding.

Ter plekke bleek dat een man tijdens werkzaamheden zo’n vijf meter naar beneden is gevallen van een steiger en vervolgens op de grond in de tuin terechtkwam.

De Koekoekstraat was door het incident afgesloten voor verkeer. De man is met nog onbekende verwondingen afgevoerd door de ambulance naar het ziekenhuis in Den Helder. De traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Het incident trok veel bekijks van buurtbewoners.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button