Sport

Helderse Fietsvierdaagse

Den Helder – Eén, twee, drie of zelfs vier dagen fietsen in eigen omgeving, wegen en paden ontdekken die normaal nooit ontdekt worden, een ideale en gezonde invulling van een vakantie in de Noordkop. RTV Toon Jacobs organiseert dit jaar de 38e Helderse (Avond) Fietsvierdaagse. Dit jaar wordt de Vierdaagse gehouden van maandag 1 tot en met donderdag 4 augustus. De afstanden waaruit deelnemers kunnen kiezen zijn 25 en 55 kilometer.

De start is dagelijks tussen 18.00 uur en 19.00 uur vanuit het clubhuis in Quelderduyn, te bereiken via de ingang aan de Schootenweg. Op de dinsdag- en woensdagavond is er voor de echte liefhebbers gelegenheid om een iets langere tocht dan 25 km te fietsen, namelijk 35 km. Het is ook mogelijk om één, twee of drie avonden mee te fietsen. Bij het vertrek ontvangen de deelnemers een routebeschrijving, waarna de route in eigen tempo gereden kan worden.

De tochten van de Fietsvierdaagse trekken langs de mooiste locaties van Den Helder en omgeving. Na afloop van de laatste tocht ontvangt iedere deelnemer als beloning een medaille. Inschrijven kan voor de tocht vanaf 17.00 uur in het clubhuis van RTV Toon Jacobs. Het inschrijfgeld bedraagt €7,- en voor NTFU-leden €5,-. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gratis meefietsen, mits onder begeleiding. Voor meer informatie, bel 06 37604715.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button