112

Persoon te water in Den Burg

Advertentie:

Texel – De hulpdiensten werden maandagmiddag 18 juli rond 13.30 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Grensweg in Den Burg. Zowel de politie als een ambulance en een rapid responder rukten met spoed uit naar het ongeval. Ter plaatse bleek, door nog onbekende oorzaak, een persoon op een fiets te water te zijn geraakt in een naastgelegen sloot.

Verpleegkundigen van de rapid responder en de politie heeft eerste hulp verleend tot de ambulance ter plaatse was. Het slachtoffer is vervolgens uit de sloot geholpen en in een vacuümmatras ingepakt op de brancard. De persoon is overgebracht naar het ziekenhuis op het vasteland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button