Den HelderUitgaan

Helders Bier Festival op 15 en 16 september

Adverentie

Den Helder – Voor de vijfde keer op rij presenteert Theater de Kampanje het Helders Bier Festival. Vrijdag 15 en zaterdag 16 september kunnen liefhebbers proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke en landelijke Craft-bier brouwerijen. De vorige edities waren uitverkocht.

Tijdens deze vijfde editie zijn er ruim twintig bierbrouwerijen zoals Havenbrouwerij Het Brouwdok uit Harlingen, STOKED! Beer uit Bergen, St. Bernardus uit België, Stone Brewing uit de USA en de Italiaanse brouwerij Mister B. Wie niet van bier houdt, kan zich ook laten verrassen op dit festival. Naast de smaakvolle biertjes zorgen wijn van Tap & Joy, ciders van het Ciderhuis en cocktails Molotov Cocktails, hapjes van restaurant Stoom en fijne muziek voor het een festivalgevoel.

De kaartverkoop is reeds gestart. Het Helders Bier Festival zal worden gehouden op: vrijdag 15 september van 15:00 tot 22:00 uur en zaterdag 16 september van 13:00 tot 20:00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en twee consumptiemunten in de voorverkoop bedraagt € 15,00 en aan de deur € 17,50. Speciale consumptiemunten zijn op het festival te koop.

#HeldersBierFestival
Kaartverkoop, info en de laatste ontwikkelingen, is terug te vinden op www.kampanje.nl/BierFestival. Daarnaast is op social media de #HeldersBierFestival in het leven geroepen. De Kampanje verleent uitsluitend toegang aan bezoekers van 18 jaar en ouder.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button