Den HelderSport

MBSOV organiseert Open Helders beachvolleybaltoernooi

Adverentie

Den Helder – Volleybalvereniging MBSOV organiseert zondag 30 juli het Open Helders beachvolleybaltoernooi. In het veld staan drie spelers in plaats van de gebruikelijke twee.

Bestuurslid Carlo Canter Visscher licht het toevoegen van de extra veldspeler toe: “Op die manier kan iedereen op elk niveau meedoen. We houden ook rekening met het feit dat het weleens slecht weer kan zijn, er is daarom een uitwijkdatum op 6 augustus.” Canter Visscher kijkt uit naar het toernooi. “We gaan er met z’n allen een mooie, sportieve en vooral gezellige dag van maken. En wie weet komen er in de toekomst nog veel meer van dit soort toernooien in Den Helder.”

Geïnteresseerden kunnen zich als team met minimaal 3 spelers of individueel inschrijven. In dat laatste geval zorgt de organisatie van MBSOV voor een teaminvulling. Het toernooi begint om 13:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Het sportieve evenement wordt gehouden bij ’t Schapendijkje 6 in Den Helder, nabij het tennisterrein van Topspin. Opgeven kan via beach-commissaris@mbsov-volleybal.nl. Verzocht wordt om daarbij een teamnaam, namen van spelers en eventueel het speelniveau door te geven. Aan het toernooi zijn geen kosten verbonden, wel is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te doen om de vereniging te blijven ondersteunen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button