Hollands Kroon

Afsluitdijk even open voor IJsselmeer Challenge fietsers

Adverentie

DEN OEVER – De IJsselmeer Challenge die door vele honderden mensen werd verreden ging ook over de Afsluitdijk. Deze was speciaal voor deze rit voor de vierde keer dit jaar geopend voor fietsers. Helaas ging het voor één fietser niet helemaal volgens plan.

Het overige verkeer ondervond geen hinder want het autoverkeer moet de komende jaren toch al over één baan. De IJsselmeer Challenge is een sponsoractie voor het Fonds Gehandicaptensport.

Op de Afsluitdijk ging het voor een fietser niet zoals deze had gewild, want hij/zij kwam halverwege ten val. Hoe het is afgelopen en wat er precies is gebeurd is niet bekend.

Foto’s: Herman Loer

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button