Hollands Kroon

Avondwandeling met zonsondergang

Advertentie:

WESTERLAND – Eva van Yoga Spirit gaat eind augustus voor de 2e keer als vrijwilligster naar het vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos. En daar kunnen ze iedere euro nog steeds heel goed gebruiken.

Voor Sport Nu Westerland reden om Eva, net als vorig jaar, weer een handje te helpen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Wie meeloopt gaat genieten van een sfeervolle groepswandeling van totaal 5,5 km. over de westkant van Wieringen. Door de zachte avondzon zal je Wieringen op zijn mooist zien. Tijdens de wandeling vertelt Broer van der Tuin van Sport Nu ook leuke dingen over het voormalig eiland Wieringen en over de dingen die je onderweg tegenkomt.

Na de eerste etappe van 3,5 km. is rond 20.45 uur de aankomst op het uiterste puntje van de westkant van Wieringen, waar de avondzon voor een magische glans zal zorgen over de Waddenzee. Voor iedereen is daar een kopje koffie, thee of limonade met wat lekkers, dus dat wordt dubbelop genieten van een prachtige zonsondergang.

Als de zon onder is, is de wandeling terug nog 2 km. welke via het hoogste punt van Wieringen terug gaat naar de accommodatie van Sport Nu. Rond 21.45 uur wordt verwacht daar weer aan te komen.

Verzamelen op dinsdag 20 augustus vanaf 19.30 uur bij Sport Nu, Westerlanderweg 160 in Westerland, vertrek wandeling19.45 uur

Meld je aan, neem familie en vrienden mee en help daarmee de vluchtelingen op Lesbos!!!
De kosten zijn € 10,- p.p. welke ter plaatse contant kan worden voldaan. Aanmelden kan via de website www.sport-nu.nl/avondwandeling-met-zonsondergang of telefonisch op 06-18421534

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button