112

Brandweerwagen brand uit

Adverentie

MIDDENMEER – Zondagmiddag omstreeks 17.00 uur is er op de A7, ter hoogte van Middenmeer, brand ontstaan in een brandweerauto. Het voertuig stond aan de voorkant in brand.

De Amsterdamse brandweer was onderweg naar Den Helder, om een verwarde vrouw te redden. Het gaat om een specialistisch team met een valkussen. De brandweerwagen is niet meer bruikbaar. Niemand raakte gewond.

Sprongredder
In Den Helder is zondagmiddag een deel van de binnenstad afgesloten omdat een verward persoon dreigt van de flat af te springen. De uitgebrande brandweerauto zou hier naar toe onderweg zijn geweest. Het gaat om een specialistisch team van de Amsterdamse brandweer dat voorzien is van een zogeheten sprongredder.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button