SportZeemacht

Wedstrijdzwemmen weer van start bij MSV Zeemacht

Adverentie

Deze week beginnen de trainingen weer voor de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht. Voor kinderen die gek zijn van water en willen leren hard te zwemmen is de aanvang van het zwemseizoen het ideale moment om met deze sport kennis te maken. Voor de gevestigde zwemmers is het zaak om de conditie op te bouwen richting de belangrijke wedstrijden zoals de competitie en verschillende kampioenschappen.

De afdeling wedstrijdzwemmen van MSV Zeemacht komt nu al voor het derde achtereenvolgende jaar uit in de landelijke B-klasse van de competitie. In de afgelopen jaren zijn menig succesvolle zwemmers voortgebracht die goed waren voor medailles op regionale kampioenschappen en zelfs Nederlandse kampioenschappen. Deze successen wil Zeemacht graag voortzetten en daarom is het continue op zoek naar nieuw zwemtalent.

Voor de beginnende zwemmers wordt bij MSV Zeemacht training gegeven volgens het succesvolle KNZB Techniekschool programma. Hierbij kunnen de zwemmers diploma’s halen op elk van de vier slagen: schoolslag, rugslag, vlinderslag en borstcrawl. De trainingen voor beginnende zwemmers worden op zaterdagochtend van 08.00 tot 09.00 uur gegeven door gediplomeerde trainers in het recreatiebad van Aquacentrum Den Helder. Kinderen mogen al meedoen vanaf hun B-diploma en er mag drie keer gratis worden meegetraind.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar wedstrijdzwemmen@zeemacht.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button