Hollands KroonPolitiek

Drugspand Hippolytushoef blijft voorlopig dicht

Hippolytushoef – Het pand aan de Koningstraat 2 in Hippolytushoef, waar tijdens een politie-inval onder andere synthetische drugs, contant geld en een schietklaar vuurwapen zijn gevonden, blijft voorlopig gesloten.

Onder bestuursdwang is het pand in maart van dit jaar voor 12 maanden gesloten. De huurder van het pand had hiertegen bezwaar aangetekend vanwege de lange termijn. Als onderbouwing werd een beroep gedaan op redelijkheid en billijkheid. Het ingediende bezwaarschrift is ongegrond verklaard.

De woning aan de Koningstraat werd destijds gesloten om herhaling te voorkomen. De commissie heeft de nadelige financiële gevolgen voor de bezwaarmaker laten meewegen, maar is van mening dat het eerder genomen besluit niet hoeft te worden herzien. Volgens de commissie is het destijds genomen besluit redelijk en billijk en heeft het college geadviseerd het bezwaarschrift ongegrond te verklaren. Het college ziet dan ook geen aanleiding tot het herzien van haar eerder genomen besluit.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button