Hollands KroonPolitiek

Fractieoverleggen ChristenUnie en PvdA Hollands Kroon

Anna Paulowna – De fracties van de ChristenUnie en de PvdA houden volgende week allebei hun fractievergaderingen. De ChristenUnie komt maandag 24 augustus bijeen in het MFA in Anna Paulowna (aanvang 20.00 uur), terwijl de PvdA-fractie op woensdag 26 augustus in het Dorpshuis ‘De Oude Stal’ aan de Dorpsstraat 17 in Haringhuizen vergadert (aanvang 20.00 uur).

Op de agenda van de ChristenUnie staan onder andere de onderwerpen Regionale Energiestrategie, hoe om te gaan met huishoudelijk afval en de Kaderbrief, die als uitgangspunt voor de begroting 2021 moet dienen. Om de fractie in staat te stellen zich op de komst van belangstellenden voor te bereiden, wordt het op prijs gesteld om een mailtje te sturen naar fractie@hollandskroon.christenunie.nl of bellen naar 06 – 39 01 30 74. Ook kunnen mensen digitaal deelnemen aan deze vergadering van de ChristenUnie.

De fractie van de PvdA bespreekt de onderwerpen van de raadsagenda, lopende zaken en actuele onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomst volgt de PvdA-fractie de richtlijnen van het RIVM. Insprekers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 06 – 51 37 01 26 of per mail pvdahollandskroon@ziggo.nl.

Toon meer

Yvonne de Groot

Mijn naam is Yvonne de Groot, geboren en getogen in Den Helder. Ik ben werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button