Den HelderUitgaan

Winactie: gratis kaarten voor Rondje Kleinkunst

Den Helder – Een van de weinige evenementen die dit jaar wel doorgaan, het Rondje Kleinkunst, vindt komende zondag (23 augustus) plaats. Regio Noordkop geeft twee kaarten weg!

Het is het eerste evenement voor het nieuwe bestuur van de Vrienden van Den Helder. Op Willemsoord vinden vier korte optredens (elk een half uur) plaats die voor deelnemers aan het Rondje te bezoeken zijn. Kaarten kosten normaal gesproken 20 euro per stuk, maar Regio Noordkop mag er twee gratis weggeven.

Interesse? Kans maken op de kaarten is simpel: stuur een e-mail naar rondje@regionoordkop.nl en zet in het onderwerp ‘gratis kaarten’. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Mocht u winnen krijgt u de kaarten namelijk digitaal toegestuurd via de organisatie. We verloten op vrijdag 1 set van 2 kaarten, zodat de winnaar met een vriend(in), partner of andere persoon naar keuze deel kan nemen aan het Rondje Kleinkunst.

Klik hier voor meer informatie over Rondje Kleinkunst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button