Den Helder

Nachtonderhoud aan kruisingen Den Helder

Den Helder – De gemeente Den Helder gaat in de avond en nacht van 26 op 27 augustus op twee kruisingen het asfalt vervangen. De kruisingen zijn dan afgesloten voor het verkeer. De aannemer gaat aan de slag op de kruising Torplaan met de Ambachtsweg en de kruising Langevliet-Nieuweweg met de Middenvliet. Het onderhoud duurt in totaal van de 18.00 tot 06.00 de volgende dag.

Overlast
Het verwijderen van het asfalt geeft de meeste overlast. Daarom gebeurt dit aan het begin van de avond. Ter plaatse staan tijdens het werk omleidingsroutes en vooraankondigingen. Inwoners die direct hinder gaan ondervinden zijn al op de hoogte van dit werken in de nacht.

Wijzigingen in de planning en locaties zijn altijd mogelijk. Alle actuele afsluitingen en werkzaamheden staan op https://www.denhelder.nl/werkaandeweg

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button