Den HelderLOS Den HelderRegio NoordkopSport

Regio Noordkop live bij 66e Tour de Lasalle

Nieuw: de Regio Noordkop Trui voor de beste renner uit de Noordkop

Den Helder – Regio Noordkop is dit jaar via LOS Radio weer live aanwezig bij de Tour de Lasalle. De 66e editie wordt verreden van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus en Radio Tour de Lasalle doet alle dagen verslag.

De LOS is dit jaar 18 uur live in koers. Verslaggevers gaan mee naar Texel, volgen de renners tijdens de etappes in Den Helder en staan op de slotdag met de microfoon langs het DOK-parcours. Zowel op zaterdag als zondag wordt de mobiele radiostudio opgebouwd nabij de finishlocatie, tijdens de eerste twee dagen van de Tour wordt vanuit de studio geschakeld met de verslaggevers ter plaatse.

Regio Noordkop Trui
Nieuw dit jaar is de Regio Noordkop Trui. Deze wordt elke dag uitgereikt aan de renner uit de Noordkop, die op dat moment het hoogst in het algemeen klassement staat. “De organisatie van de Tour wilde graag een trui voor de beste regiodeelnemer en zo was de link met de streekomroep snel gelegd”, vertelt Regio Noordkop hoofdredacteur Ronald Boutkan. “Als omroep vinden we het ook erg leuk op deze manier iets extra’s te kunnen doen, want als LOS zijn we immers ook al tientallen jaren betrokken bij de Tour.”

Ook Regio Noordkop TV is vier dagen lang aanwezig en maakt een samenvatting van de complete ronde. Deze is vanaf maandagavond 30 augustus te zien via tv, YouTube en regionoordkop.nl.

Uitzendingen
De uitzendtijden van Radio Tour de Lasalle zijn donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Luisteren kan via 105.6Mhz (FM), DAB+, regionoordkop.nl en de gratis Regio Noordkop App.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: