Cultuur/NatuurDen Helder

Kunstuitleen weer open

Advertentie:

Den Helder – De Kunstuitleen in Den Helder kan weer bezocht worden. Voor degenen die toch liever nog niet naar de Kunstuitleen willen komen, is daar natuurlijk de mogelijkheid om het kunstwerk uit te zoeken op de website om deze vervolgens op afspraak aan de deur af te halen. De Kunstuitleen kan bezocht worden vanaf 13.00 uur.

Voor de veiligheid is het wel belangrijk dat iedereen zich houdt aan de geldende Corona-regels: er geldt een maximaal aantal bezoekers, desinfecteer de handen bij binnenkomst, draag een mondkapje, houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en blijf thuis bij klachten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button