112

Auto ramt glasbak en parkeerbord, rijbewijs ingevorderd

Anna Paulowna – Ravage op het parkeerterrein van winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna, nadat een oudere automobiliste vanaf haar parkeerplaats met hoge snelheid achteruit tegen een glasbak reed.

De achterkant van de auto is totaal vernield, boodschappen schoten door het achterraam op straat. Het glas ligt een tiental meter achter de glasbak. De auto werd daarna door haar naar voren gereden, maar ook daar ging het mis. Een parkeerbord werd met de voorkant geraakt en geveld.

Een ambulanceteam heeft mevrouw gecontroleerd, maar zij hoefde niet mee en is door familie opgehaald. De auto wordt opgehaald door een berger. Het rijbewijs is ingevorderd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button