Den Helder

Fietspad langs Zuiderhaaks gedeeltelijk afgesloten

Julianadorp – Een deel van het fietspad langs de Zuiderhaaks in Julianadorp is met ingang van maandag 22 augustus (tot en met vrijdag 14 oktober) afgesloten. In deze periode is het niet mogelijk om langs de Zuiderhaaks van de Langevliet naar de Schoolweg te fietsen, zo meldt de gemeente Den Helder.

Het gaat om het gedeelte tussen de Akkerbouwstraat en de Prins Clauslaan. Voor de doorgaande fietsers loopt de omleidingsroute via de Landbouwstraat, Loopuytpark, Parkstraat, Proeftuinweg en Schoolweg en vice versa.

Het fietspad is nodig voor het bouwrijp maken van de volgende fase van Willem Alexanderhof. Het gaat hierbij onder andere om het aanleggen van de riolering voor deze nog te bouwen woningen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button