Jeugd

Kinderspelen Visbuurt verplaatst naar zaterdag

Den Helder – Dat was even schrikken woensdagochtend, toen de regen naar beneden viel en een streep dreigde te zetten door de kinderspelen in de Brouwerstraat. Die konden inderdaad niet doorgaan, maar zijn niet afgelast, maar verplaatst; naar aanstaande zaterdag, aanvang 10.00 uur.

Jaarlijks worden tijden de Visbuurtweek in de Brouwerstraat door de bewoners met veel enthousiasme kinderspelen georganiseerd, waarbij de kinderen drie uur lang een gevarieerd spelprogramma wordt aangeboden. Gelukkig is in samenwerking met de organisatie van de Visbuurtweek besloten de kinderspelen te laten doorgaan op zaterdagochtend. Voor ieder kind is er een prijsje en de kinderen worden tijdens het spelen voorzien van versnaperingen.

Deelname kost 1 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij Bertus en Irene Kramer in de Brouwerstraat 36.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button