Hollands KroonZakelijk

Kletskassa en Hema-assortiment in nieuwe Jumbo Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp – De Jumbo winkel aan de Trambaan 69 in Nieuwe Niedorp krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals een uitgebreider assortiment aan verse maaltijden. Ook krijgt de winkel een Kletskassa.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 23 juli tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 31 augustus kunnen inwoners van Nieuwe Niedorp en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 4 september). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen. Filiaalmanager Jan Wagenaar vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1450 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten. Zo is er bijvoorbeeld verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

De winkel zal over 7 speciale self checkout kassa’s beschikken, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen. Daarnaast komt er buiten een Pick Up Point, waar klanten online bestellingen kunnen ophalen wanneer het hen uitkomt. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag op bij het Pick Up Point.

De Kletskassa
De vernieuwde winkel krijgt ook een speciale Kletskassa. Dit unieke Jumbo concept is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een praatje maken bij het afrekenen. Met de Kletskassa’s wil Jumbo bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje. Als supermarktketen hebben we een belangrijke rol binnen de samenleving en zijn we voor veel mensen een ontmoetingsplek. De Kletskassa’s zijn voor Jumbo een mooie manier om die rol nog beter in te vullen.

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 6 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button