Den Helder

Bijeenkomst rond huisvesting ouderen

Adverentie

Het CDA Seniorenplatform organiseert aanstaande vrijdag, 20 september, samen met het CDA Den Helder, een bijeenkomst in Grand Café 4711 op Willemsoord. Op de bijeenkomst staat het thema huisvesting voor ouderen centraal.

De bijeenkomst wordt geopend door dagvoorzitter en CDA’er Reginald Visser, maar ook andere organisaties dragen hun steentje bij. Zo spreekt Robbert Waltmann, algemeen directeur van Woningstichting, en vertegenwoordigers van zorgorganisaties. Zij spreken over de uitdagingen en kansen in deze regio als het gaat om een goed woonklimaat voor senioren.

Om 09:30 uur start de inloop op Willemsoord. Na de pauze met koffie en thee is er gelegenheid tot het stellen van vragen, waarbij ook Beter voor Den Helder fractievoorzitter Carlo Assorgia aansluit. Rond 12.00 wordt de lunch geserveerd. De dag eindigt rond 14:00 uur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button