Uitgaan

Black Friday in Donkere Duinen

Advertentie:

Nog twee markten en dan is het kofferbakseizoen op het parkeerterrein van de Donkere Duinen in Den Helder voorbij. De laatste markt is de ‘Black Friday’ markt op 27 september.

Vorig jaar bedachten organisatoren Ed van der Pol en Flip Kos dit thema. “We hopen dat het uitgroeit tot een gewoonte dat alle ‘kofferbakkers’ die de afgelopen jaren op de Donkere Duinen stonden, massaal naar Den Helder komen. Samen vóór de winter op deze hele drukke en extra gezellige markt staan, zo’n gevoel moeten alle deelnemers hebben.”

Op deze dag willen de organisatoren alle bezoekers en deelnemers bedanken voor hun deelname en aanwezigheid van de afgelopen seizoenen. Zij verwachten ontzettend veel deelnemers.

Gezellig
Van der Pol en Kos maken het voor bezoekers ook extra gezellig. Kinderen kunnen gratis een speurtocht doen bij De Helderse Vallei en door ballonnenclown Dombo een leuk milieuvriendelijk ballonnetjesfiguur laten maken. Voor een muzikale noot komen John Diependaal and Friends spelen. In de aan het parkeerterrein grenzende snackbar zijn de kroketten en de frikandellen in de aanbieding.

Uiteraard wachten de organisatoren met de leuke activiteiten tot de kinderen uit school zijn. Liefhebbers van de kofferbakmarkten moeten daarna overwinteren tot het nieuwe seizoen op 3 april 2020 weer begint.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button