Indische middag in Den Helder

Stichting Pelita/Masoek Sadja organiseert een “Masoek Sadja” op dinsdag 24 september. Masoek Sadja is de Indische middag bedoeld voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië. Iedere laatste dinsdag van de maand een gezellige middag met muziek, eten en dans of een activiteit.

Welkom
Masoek Sadja betekent: “Wees welkom, kom binnen” en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker is welkom. De regiocoördinator van Pelita is aanwezig om te praten als daar behoefte aan is. In geval van ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn geeft de stichting daar informatie over. Deze maand zijn mensen van Het Nationaal Ouderenfonds aanwezig, vanwege hun eerste lustrum.

De muzikale omlijsting is in handen van de band “Black Eyes”, dus de voetjes kunnen van de vloer. Naast muziek en dans ook heerlijke Indonesische snacks van Toko Putri Solo. Iedereen is van harte uitgenodigd deze gezellige middag mee te maken. De zaal opent om 13:30 uur en de middag is van 14:00 tot 17:00 uur in de Draaikolk aan de Dollardlaan 202 in Den Helder. De entree is drie euro en het entreebewijs is tevens lot voor deelname aan de kleine loterij die om 16.30 uur begint.  Voor vragen: Stichting Pelita/Masoek Sadja: John van der Vlis telefoon: 06-47056859.

Mobiele versie afsluiten