Sport

Laatste fietstochten van het seizoen

Adverentie

RTV Toon Jacobs organiseert zondag 22 september de Oudkarspeltocht van 80 kilometer, waarbij een koffiestop in Oudkarspel wordt gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider.

De gemiddelde snelheid ligt omstreeks 25 kilometer per uur. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en start om 9.00 uur. Tevens start een groep fietsers om 8.30 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets langzamere snelheid. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Verdere inlichtingen zijn te vinden op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Wieringentocht
De Wieringentocht “Fiets en Geniet” is op dinsdag 24 september. De laatste kans om nog een keer mee te fietsen, want dit is de laatste tocht van dit seizoen. Deze tocht gaat naar Hippolythushoef, waar ook de koffie/theepauze wordt gehouden.

Iedereen die gezellig in de groep 55-plussers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de 15 km per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser.

De afstand is omstreeks 45 kilometer en na afloop is er gratis koffie of thee met cake. De start is om 13.00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. De kosten: € 2,50. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met 06-21524673 / 0223-634299, of kijk op de website: www.rtvtoonjacobs.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button