Den Helder

Nieuwe mijlpaal voor BVJ: 500e lid ingeschreven

Advertentie:

Julianadorp – Het gaat hard met de ledengroei van Belangenvereniging Julianadorp (BVJ). Eerder dit jaar werd het 400e lid ingeschreven, maar inmiddels is de volgende mijlpaal bereikt en telt de vereniging 500 leden. Een delegatie van het BVJ-bestuur bezocht woensdagavond dat 500e lid, mevrouw Alice Gillissen, om haar in het zonnetje te zetten met een mooie bos bloemen en een lekkere taart.

De BVJ zet zich al meer dan 30 jaar in voor het woon- en leefklimaat in Julianadorp. De BVJ wil daartoe een aanspreekpunt zijn voor de gemeente of andere initiatiefnemers. Met hulp van dorpers komt het bestuur in actie als bewonersbelangen worden geraakt. Recent hield de BVJ nog een enquête onder haar leden over de vraag welke speerpunten zij de belangrijkste vinden. Daarbij stond verbeteren verkeersveiligheid op nummer één, gevolgd door passend woningaanbod en verbeteren van de kwaliteit van het openbaar groen.

Nieuwe leden zijn welkom. Lid worden kan eenvoudig door het formulier in te vullen op de website van de BVJ. Wie lid wordt krijgt als cadeau vier Dorper flappen van bakkerij Dunselman.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button