Hollands Kroon

Microsoft ondersteunt lokale projecten

Advertentie:

Microsoft zet zich in voor lokale gemeenschappen waarin zijn datacenters zich bevinden. Als onderdeel van deze missie biedt zij financiële steun om te helpen sterkere gemeenschappen te creëren en ecosystemen van lokale partnerschappen te ontwikkelen.

Zij bieden ondersteuning aan lokale organisaties die zich richten op de behoeften van de gemeenschap. Daarom zoekt Microsoft projecten die zij kan ondersteunen. Ook binnen de gemeente Hollands Kroon kunnen organisaties projecten aanmelden.

Wie in aanmerking wil komen voor een financiële bijdrage kan op de site van Microsoft terecht voor verdere uitleg en het aanmeldformulier. Doe dit wel voor 30 september.

https://pulse.microsoft.com/nl-nl/making-a-difference-nl-nl/government-nl-nl/fa3-aanvraag-handleiding-datacenter-gemeenschapsfondsen/

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button