LOS Den Helder

Voortaan nog meer stennis met Frank en Dennis

Advertentie:

Het radioprogramma “Stennis met Frank en Dennis”, elke zaterdag op LOS radio, is sinds deze maand verplaatst naar de ochtend en verdubbeld in tijd. Voortaan is het twee uur lang stennis.

Nieuw is ook dat de presentatoren vanaf nu wekelijks gasten ontvangen. “Afgelopen jaar deden we dat al maandelijks, maar gezien nu meer tijd beschikbaar is, gaat de rem er af”, laten Dennis en Frank weten. “Een goed en vrolijk gesprek om de gasten een beetje te leren kennen. Iedere gast moet ook een aantal muzieknummers aanreiken en door de combi van muziek en interview krijgen de luisteraars een andere kant te zien dan alleen de bezigheid waar ze bekend om staan.”

Het duo kiest voor een mix van gasten, dus niet alleen uit de politiek, maar ook de succesvolle ondernemer, sporter of kunstenaar komt langs. Op de lijst voor dekomende maanden staan in elk geval al Nancy List van Gemeentebelangen Den Helder, het complete DSO handbal team, Hanneke Kaamer van Hoegee (gedeputeerde Provinciale Staten), Peter Dunselman van Bakkerij Dunselman, Richard Bruggeman van Stadscafé Flow, Ybeltje Berckmoes (voormalig Tweede Kamerlid) en Mark Lutterman van Lutterman Tegels.

Natuurlijk bespreken de mannen ook de laatste nieuwsfeiten en laten ze duidelijk hun mening weten, zonder politiek correct te zijn. Wekelijks valt er ook wat te winnen, zoals een echte Stennis met Frank en Dennis Baseballcap. De moeite waard dus om eens te luisteren. Stennis met Frank en Dennis is iedere zaterdagochtend van 09.00 tot 11.00 te beluisteren op L.O.S. Radio.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button