112

Vrachtwagencombinatie in brand bij mestoverslag

Julianadorp – Bij werkzaamheden op de Middenvliet is vrijdagmorgen een brand onder een vrachtwagencombinatie door snel ingrijpen geblust. De brandweer en omstanders hebben snel gehandeld, hierdoor kon erger worden voorkomen.

De brandweer van Julianadorp en Den Helder werden net na half zeven gealarmeerd, omdat onder de vrachtwagen stro, mest en hooi lag, wat vlam had gevat, waarschijnlijk door de hete uitlaat. Een van de medewerkers is hierbij licht gewond geraakt en is door ambulancepersoneel nagekeken.

Op het terrein vindt overslag plaats van mest en stro, wat wordt ingezet op de bollenvelden als voorbereiding voor de winter. Hoe groot de schade is aan de vrachtwagen moet later worden bekeken. Hij moet hiervoor eerst worden verplaatst.

Vrachtwagencombinatie in brand bij mestoverslag.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button