Hollands KroonVideo

Cheryl debuteert met boek over pesten (video)

Advertentie:

Wieringerwerf – Gepest worden: tot haar zestiende wist de nu 32-jarige Cheryl de Graaf uit Wieringerwerf niet beter. Pas toen ze begon met haar mbo-studie ontdekte ze dat er ook ‘een wereld zonder pesten’ was. Om haar eigen verleden een plek te geven, heeft ze nu een boek geschreven met als titel “Wat pesten met je kan doen”.

De presentatie van het boek vond zaterdagmiddag plaats bij restaurant Paviljoen 8 op camping de Nollen in Callantsoog. “Het doel is mijn verleden een plek te geven en het om te zetten naar iets positiefs. Door mijn verhaal te delen, hoop ik gepesten te steunen en pesters hun ogen te laten openen. Ook staat er voor naasten informatie in.”

Een pestverleden draagt iemand lang met zich mee, zo weet Cheryl uit eigen ervaring. “Voor pesters is het misschien lang geleden, maar ik denk er nog steeds aan terug. Het blijft je jarenlang achtervolgen, het nare gevoel komt weer naar boven als je oude foto’s bekijkt.”

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button