112

Oeverse vrachtwagenchauffeur in Frankrijk bestolen

Advertentie:

Calais – Vrachtwagenchauffeur Jan Selie uit Den Oever ontwaakte na een nachtje slapen bij een benzinepomp voor Calais in Frankrijk en zag dat zijn deur op een kier stond. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat zijn telefoon en portemonnee waren verdwenen. Gelukkig vond hij in de buurt zijn portemonnee wel terug.

Bij het tankstation wilde hij graag naar huis bellen om zijn telefoon te blokkeren. Helaas wilde de medewerker van het station niet meewerken. Gelukkig was een collega chauffeur uit Griekenland wel zo behulpzaam en kon Jan naar zijn vrouw in Den Oever bellen om alles te blokkeren.

Volgens Jan hebben ze waarschijnlijk iets naar binnen gespoten om hem te bedwelmen. “De gedachte dat ze bij je naar binnen zijn geweest is niet prettig”. Ondertussen heeft hij een nieuwe telefoon en is hij onderweg naar Engeland.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button